Kemensah tu dekat belakang Zoo Negara .

3:51:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

eh..hai...asssalamualaikum...seperti yg dijanjikan...aku nak cite pasal piknik kami sekeluarga dgn bebudak scrambler brother bear putih aku...kenapa tajuk bukan main panjang macam tuh ? hahhhaha...saje nak bg tau PMR dapat A Geografi...kau ade ? HAHHAHA...xdelaa...saje jer nak kongsi information kot kalau ade yang xtau dimana keberadaan sungai/air terjun kemensah ni...

so, Zoo Negara korang tau kat mana kan ? ke tak tau jugak...kalau x tau jugak ! sila mintak bantuan Encik Google yang baik hati yg suka kongsi pengetahuan tu...ok ? so...next !

kitorang g awal pagi la...dalam pukul 10..*awal la sangat kan ? yela...konon-konon takut petang hujan ! duh !! silap percaturan !! pagi hujan plak !! lebat nak mampus !!! dah la kami tgh busy meniup-niup, berkipas kipas tempat bbq tu nak bakar sate...tapi hampeh ! nasib la ade tempat berteduh...ade gak la khemah yang menunggu nak runtuh tu...bole gak la berteduh and nak simpan barang bagai...

*alaa...banyak bebel la ppuan ni !

eceh ! mesti korang cakap camtu kan dalam hati...hahahha...yela...yela...aku bagi korang tgk gambar ! hihihi...jap lagi baru sambung cite ok ?

encik sharul ni, bakal abg ipar aku : )

hehehe...even mama x pandang kamera, gambar ni cantik kot !

aku saja sabotaj letak gambar tunang abg aku...hahhaha...padahal byk lg yg cantik ! ampun2...

err...aku tak tau ni anak sape ....

brother bear putih a.k.a dukun bbq..hahahha

nampak sedap ! sempat kot aku dgn akak aku buat kek ni...perghhh!

konon-konon ade photoshoot laa ... lalallalalala ~~

anak dgn ayah x sama ? dah mmg bukan anak dia !

aku x kenal pun...ambik jer...geng scrambler brother bear putih : )

hantu shampoo ! setiap 3 minit dia shampoo smpai hbs shampoo kat dia sorang !

dia pon sibuk nak main air haihh ~

cubaan memaksa aku masuk dlm air ! adoi !


yeay ! =.=" aku x jumpe gambar satay yg aku dgn akak aku buat la...nnt la kalau ade aku tunjukkan...ok..hihihi...sudah cukup sudah...cukup sampai disini saja...*aiceh ! macam lagu Mirwana band ke hape entah yg akak aku dok gila sgt nyanyi tu...ok ! sambung lain la ek..nak kena siapkan gaji bangla ni...hahhaha...sebab esok aku cuti...nak tau sebab ape? esok aku cerita ek ! babai ~ ^_^

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!