Wednesday, May 23, 2012

Bufday gegirl bulan May =)

*maaf...ni entry lapuk...

hai...hai...assalamualaikum...
hihihi...seperti sebelom2 ni...kan...bufday filzah dgn kak siah...
so hari ni nak update bufday kak atikah...
ampun...ampun...ampun...
lambat sgt update sbb mls nak transfer gambar dlm henpon...nk cucuk-cucuk kabel bagai...

*alasan!

hahhaha...kali ni aku malas nak buat kek...so aku suggest beli aje...beli dekat King's Confectionery..
 tgk punya tgk dalam internet...so kami pilih kek ni !!

entah apa nama dia...lupa ! tapi sedaaap !!! : )

lastly, atid g dengan kak aiman...sbb aku malas nak pegi...merempit la minah dua orang tuh !

yang paling best, orang2 kat King's boleh buat lawak...


"kenapa x order online? boleh dapat 50% diskaun!"

hahahha...laaawaaaakkk sangat ! =.="

membazir jer...tp xpela...sbb kan kak atikah pun x pernah berkira sangat...so, kira halal lah !

kak siah inter frame ! : )

so, kat sini nak ucap...selamat hari jadi yg ke 23...semoga akak happy selalu n cepat dapat baby ! yiihaaaa !

ni haa ! gambor present yg aku bg kat dorang...xdela mahal...tp mesti dorang selalu ingat kat aku nnt ! aicehh ~ ~



p/s : teringat selalu sambut bufday dekat kolej...best sgt...semua ada...lg2 kalau semua oc ade !

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!