Bufday gegirl bulan May =)

3:57:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

*maaf...ni entry lapuk...

hai...hai...assalamualaikum...
hihihi...seperti sebelom2 ni...kan...bufday filzah dgn kak siah...
so hari ni nak update bufday kak atikah...
ampun...ampun...ampun...
lambat sgt update sbb mls nak transfer gambar dlm henpon...nk cucuk-cucuk kabel bagai...

*alasan!

hahhaha...kali ni aku malas nak buat kek...so aku suggest beli aje...beli dekat King's Confectionery..
 tgk punya tgk dalam internet...so kami pilih kek ni !!

entah apa nama dia...lupa ! tapi sedaaap !!! : )

lastly, atid g dengan kak aiman...sbb aku malas nak pegi...merempit la minah dua orang tuh !

yang paling best, orang2 kat King's boleh buat lawak...


"kenapa x order online? boleh dapat 50% diskaun!"

hahahha...laaawaaaakkk sangat ! =.="

membazir jer...tp xpela...sbb kan kak atikah pun x pernah berkira sangat...so, kira halal lah !

kak siah inter frame ! : )

so, kat sini nak ucap...selamat hari jadi yg ke 23...semoga akak happy selalu n cepat dapat baby ! yiihaaaa !

ni haa ! gambor present yg aku bg kat dorang...xdela mahal...tp mesti dorang selalu ingat kat aku nnt ! aicehh ~ ~



p/s : teringat selalu sambut bufday dekat kolej...best sgt...semua ada...lg2 kalau semua oc ade !

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!