Wednesday, April 25, 2012

April Birthday Girl :)

hai hai hai...assalamualaikum !
ok entry yg satu ni sepatutnya tulis hari tu lg...tp x sempat !
maaf..maaf...cik filzah ye...

ni yg belated punya birthday girl...cik filzah...


ni cik sally buat utk dia...red velvet saje...
xtau nak buat kek ape dah...haihh ~

meh nak close up sikit Red Velvet yg comel tuh...


cantik x? cantik kan...? hahhaha...
*maaf...mmg suka puji diri sendiri*

lg satu gambar...


ni cik filzah dgn kak atikah...beza setahun je pun dgn kami...tp sbb kak atikah dah kahwin...
so, mcm lg selesa panggil kakak :)

p/s : birthday dia incoming ni..hihihi

NEXT ! LET'S MOVE FORWARD TO TODAY'S BIRTHDAY GIRL !


yang ni...Puan Noorsiah Razak...a.k.a kak siah
dah kahwin ade 2 org anak...
still maintain kan body dia...x macam cik sally ni haa !
kahwin pon belom tapi badan macam anak 8 ! ngee ~

untuk kak siah...cik sally dgn cik atid bersepakat membawa berkat..
nak buat Rainbow cake...alaa...kek yg lapis2 macam pelangi...
time nak buat kek ni...teringat masa belajar sains dulu...
camne nak ingat warna2 pelangi yg ade 7 tu...
ade la formula yg comel...camni...

Michael = Merah
Jackson = Jingga
Keluar = Kuning
Hutan = Hijau
Bawa = Biru
Ibu = Indigo
Unta = Unggu

comel kan ? entah la...ni cikgu Shahrizat yang ajar...sampai sekarang kot ingat...cikgu...cikgu...

eh..eh...jauh sangat dah topik ni !

so, ni gambar Rainbow Cake yang dah siap and dah siap potong  !



cik sally malas nak bakar byk2 kali...so yg mampu...ni haa...4 layer saje...

btw, cik sally ade hadiah jugak utk both of them...tapi xde gambar...next time la yup !

p/s : kau makan dgn penuh selera :'(

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!