Creative Thinking la sangat ! (DIY Birthday Card)

12:48:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

*mukadimah..
lg 6 hari nak gaji...ohh...cepatkan la masa berlalu...
cepat la jugak utk gaji bulan depan...
heheheh..

ya! mmg xde kaitan mukadimah kau dengan tajuk ...
hahhaa...sempena bufday ibu yang akan berkunjung pada 26hb ni...
so, aku nak la buat sumting special..

*tipu! sbb kau xcukup budget...kau buat la !

choiii ! jgn bg tau laa...hahhaha...terus terang sangat la haii...

ok ! so malam ni aku nk tunjuk hasil kerja tgn aku yg terlebih kreatif ni...


tadaaa ! aku pon x tau kenapa aku pilih eskem...tp tu laa...cantik kn ?
thanks greeting island.com

jom tgk belah dalam pulak...


1st page...kenapa DORAEMON inter frame tu ?? nk glemer letteww..


agak simple dan sgt mcm kanak2...
*masih musyik kenapa ade eskem lagi*


dah siap masuk dlm envelope..^_^


siap ade setem...from USA..limited edition for birthday cards..
*ok tipu lg...thanks encik google*

oppss...another creative stuff...


keychain with her name...

I LOVE YOU, MUM!
Happy incoming birthday !

p/s : I'm gonna baked her birthday cake this sunday..red velvet would be nice haa??





You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!