that Moment .

11:09:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments


there are some moment that will never happened again,

the moment when WE are together.

the moment when WE shared the past few hours together.

the moment when WE start to know who WE are.



p/s : the moment I miss the most .

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Entry lapuk ~

10:24:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...entry ni sepatutnya di tulis pada 16hb March...hahhahaa...sory mama ! haapppyy birthday mama! sory la lambat sgt update...sebab tahun ni, tahun kami semua dah mula bekerja...so, tahun ni happening sikit dr tahun-tahun lepas..tp saya sengkek sikit tgh2 bulan...

sista - belanja Pizza Hut !
brother bear - belanja tgk wayang ! (seeFood)
sally + sya - beli kek secret recipe ( Choc Indulgence)
abg sharul - driver tidak bertauliah 


makan dekat Pizza Hut , tp kenapa amik gambar depan KFC?? cer teka cer teka..


saya planner yg spoil...ter bagi tau mama pulak !


there OUR beloved mama, Puan Surina Low Abdullah

Happy 49th Birthday mama, WE loved you :)

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

nak lucut jantung dr badan..fuhhh~

3:50:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...
tajuk entry...sgt serius bunyinyaa...
aku pon sampai sekarang masih lg dgn kadar yg terkejut...

Encik Carta Hati,
saya mmg sgt la terkejut bila jawab call semalam...
yang keluar nama awak, tp yg jawab bukan awak...
mau x menggelupor saya ?

dah la awak tuh......haaa...
takkan saya berani nk jawab call yg bukan suara awak...
dan yg pasti bukan awak ?

awak ni...jgn la gitu...kang sawan saya sehari semalam pulak...
sila simpan telefon di tempat yg sepatutnya...
jgn nanti terlepas kat tgn yg salah...
serba salah , salah sape..haa?


p/s : masih tiada niat merampas..kongsi buat sementara jer...insyaAllah bukan jodohku...aku pon tak nak hancurkan hati org lain...aku bukan perampas...sekian... 

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Spontaneous Thursday ! #5

3:38:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

 Merajuk comel kan ?
hahaha...tajuk entry segedik yang mampu kau buat kan?
ok ! aku merajuk bukan bermakna kau dah jadi milik aku...
masih kekal jarak jauh kite...


"biar jauh beribu batu, hatiku kekal padamu"


Spontaneous Thursday : a day when a blogger posts random spontaneous things in her blog without writing it earlier and also without caring how it affects the community.

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Creative Thinking la sangat ! (DIY Birthday Card)

12:48:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

*mukadimah..
lg 6 hari nak gaji...ohh...cepatkan la masa berlalu...
cepat la jugak utk gaji bulan depan...
heheheh..

ya! mmg xde kaitan mukadimah kau dengan tajuk ...
hahhaa...sempena bufday ibu yang akan berkunjung pada 26hb ni...
so, aku nak la buat sumting special..

*tipu! sbb kau xcukup budget...kau buat la !

choiii ! jgn bg tau laa...hahhaha...terus terang sangat la haii...

ok ! so malam ni aku nk tunjuk hasil kerja tgn aku yg terlebih kreatif ni...


tadaaa ! aku pon x tau kenapa aku pilih eskem...tp tu laa...cantik kn ?
thanks greeting island.com

jom tgk belah dalam pulak...


1st page...kenapa DORAEMON inter frame tu ?? nk glemer letteww..


agak simple dan sgt mcm kanak2...
*masih musyik kenapa ade eskem lagi*


dah siap masuk dlm envelope..^_^


siap ade setem...from USA..limited edition for birthday cards..
*ok tipu lg...thanks encik google*

oppss...another creative stuff...


keychain with her name...

I LOVE YOU, MUM!
Happy incoming birthday !

p/s : I'm gonna baked her birthday cake this sunday..red velvet would be nice haa??





0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jangan panggil aku sayang .

12:57:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

lalalallalaa...lalalallalalalaa...
♫ ♪ ♫ ♪ ♪
aku bukan happy...
tp aku speechless...
SPEECHLESS bila ade orang dengan muka yg serius...
senyum yg paling boleh buat org cair...
cakap...
"iya sayang..."

please...jgn la ckp mcm tu kalau kau x de nak maksudkannya weh..
hahhaha...aku ni perempuan jugak...
even kalau kau x pandang aku mcm perempuan pon...

a'ah...dah mmg aku suka tgk kau senyum...kau jgn la gunakan senyum kau tu merata-rata...
senyum bila perlu...dan ucap sayang bila kau mmg maksudkannya utk aku...
bukan ungkapkan sayang tu sesuka hati limpa jantung kau je !

ok...jgn buat aku makin jatuh hati jer kat kau...
nnt kau yg susah bila aku tuntut cinta yg kau nak x nak bg tu ..
hutang tetap hutang...
cinta tetap cinta...
lidah tetap lidah...

ingat, terlajak perahu boleh kau undur, terlajak kata pun boleh kau censored kan...
tp terlajak cinta...aku yg binasa...bukan kau ..


0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!