Salam Tahun Baru :) *Final Exam

11:54:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

hari ni dah 31 Disember...ade lagi beberapa jam jer kita dah nak masuk tahun baru 2013...tahun baru ni sally mulakan sally punya kehidupan dengan final exam!! huwaaaaa....sedihnyaaa...first paper sally akan jatuh pada 4 January 2013 yakni jatuh hari Jumaat...semoga berkat berkat Jumaat pertama 2013, Allah bantu sally dalam menjawab soalan...a bit tough paper...sebab sally kan x minat sangat pasal komputer ni...pergghhh...sekali masuk system pulak kan! adoiii ...


paper account pulak jatuh hari sabtu...5 January 2013...alahai...paper account...*letak pistol kat kepala...huhuhu....kena terima laa...dah awak amik course business cik sally oii...jangan nak merungut yer...hihihi...

paper terakhir jatuh pada 17 January 2013...paper ni ok sikit laa...takde la susah sangat...tapi...boleh laaa....kan....insyaAllah boleh!! caiyok...caiyok sally !!!

kawan-kawan...doakan sally yer...risaunyaaa...



2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KUTU online

11:57:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

**ini sticky post!! sila respon as soon as possible =)

assalamualaikum...

ada sesape nak join main kutu tak...??

kita main kutu online laa...

RM100/2 weeks..? Kira 5 bulan dah settle..

^_^

kita main 10 orang...??

so termasuk diri sendiri RM 2000...

sila komen...mula awal bulan January...tapi first place sally la yer...

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

11:26:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...

Hai ! nama saya Porsche Cayenne Sport...^_^

p/s : (22/12/12) Thanks Dato' MNM ^_^

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Benda yang dah lepas jangan dikenangkan lagi..

9:53:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

assalamualaikum...

perghh...dia punya tajuk post mmg tak boleh nak panjang lagi kan...hehehe...actually benda ni sally nak kata kan kepada syifa'...

benda yang dah lepas jangan dok kenang lagi...buat rosak diri...buat sakit hati...benda dah jadi pun...kalau dok kesal pun benda masih takkan jadi seperti yang sepatutnya...sedih..? mmg sedih,kecik hati...semua la...complete!! kenapa..? senang...simple! as simple as ABC...

In my whole life...it's been the worst birthday ever...sebab ape? bukan sebab awak tak wish...sebab semua orang tak wish...what did  you expect when only 3 person remember to wish...in whole day...??

and the person who wish is not the person I expected to...

Zulina...Fifi...Adawiyah...

see...? is there any of your name?? Dayah?? Itah?? Ain?? Kongsi 59?? OC?? Peers?? even budak kelas I pun langsung tak ingat...so?? seriously what did you expect me to feel?? happy...?? BLESSED sebab ada kawan-kawan yg langsung tak ingat..? you wanted to be the last person yang wish kan...? ok! I accepted...

seriously...I dah tak nak ingat...and you should do the same....let bygone be bygone..I malas nak fikir...if you really wanted me to be just the way I was before the day happened...I can't...seriously I can't...I mmg tak boleh nak jadi mcm dulu...person who can smile like that nothing is ever happened...I'm not that strong now...

you nak I maafkan you?? I mmg tak pernah marah...you don't need to ask for apology sebab there's nothing to asked for...I tak marah..I tak simpan dendam...I sama macam mana before the black 16th November ... I tak nak ingat ape yang pernah jadi...or ape yang patut jadi...yes! I have to admit!! semua orang busy...you,dayah and all the people mention...and seriously started that moment I realize that I am forever alone...and yet I am.

tapi jangan risau...kita tetap kawan...I won't let this fucking shit punya hal hapuskan persahabatan kita yang dah nak masuk 5 tahun ni...it was a small..a very small mistake that everyone can do...and will do sometimes in their life...so, let it passed and don't look back...just move on and stand for your future. 


8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Printable DIY Greeting Cards.

10:31:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...

hari ni janji nak g wedding dengan dato' nazir...kitorang semua dah beli hadiah...ohh...lupa! yang nak kawen ni kawan kitorang...tapi dia duduk site...so, ingat nak g jugak...even jauh...nun kat nilai haaa..!

eh...macam jauh sangat mukadimah...actually nak cakap pasal hadiah yang kitorang beli...suddenly baru perasan takde kad..!! aalalalalaaaaa...

so,sally pun tanya uncle Google kalau-kalau dia tahu...

search...search...

"DIY Printable Card"

keluar la ni....!


sorry gambar pecah sikit...credit to Uncle Google
 dalam ni...banyak tau design kad yang kita bole design ikut kehendak kita...and print !! senang kan...? ade siap sekali dia punya envelope incase kalau kita takde envelope yang sesuai....yang bestnyaa...envelope tu pun kita boleh design macam mana kita nak.....cantik !

ni contoh dia jer tau...hehehe...sally punya lagi cantik! ehh...kita boleh pilih nak design ape setiap page...ade 4 page semua sekali yang kita boleh design......
 sally punya pun dah siap...nak g print ni...babai...! cuba tau...kalau anda jenis yang suka design yang cantik and rare untuk kenangan...ohh...lagi satu kalau anda ni orang yang kurang budget nak beli kad utk kawan-kawan or family!! (^_^)v

antara contoh template yang sally pernah guna untuk print birthday card kawan sally..

*ohh...sorry! takde gambar laa...sebab takde kamera nak ambik...hehehehe

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm PROUD of you, HEART! =)

3:49:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...


p/s : anda pula bagaimana...? ^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Short Entry.

11:49:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

assalamualaikum...


korang rasa betul tak..? bagi sally betul...sebab kadang-kadang kita tak perasan yang sedikit pun pertolongan yg kita bg kat orang...orang tu akan kenang sepanjang masa...sally pun selalu rasa macam tu...kadang benda simple je...mcm kawan sally hantar g stesen LRT@KTM lepas blk kelas hari ahad...tp rasa nak berterima kasih kat dia...mcm x terbalas jasa dia...ye la...sebab sally kan takde lesen nk drive...nak drive tu boleh...tp secara HARAM la...ekekeekek...lagipun kereta nya ade satu jer...kalau sally bawak...otomatik orang kat rumah patah kaki la takde kenderaan...^_^

ohh! tapi korang jangan jadi macam ni pulak...
|
|
|
V

sebab ramai sangat "kenalan" sally yang berperangai macam ni...alaaa...macam entry sedih ni...ni perangai "kacang lupakan kulit"..bila kat bawah mengemis...bila dah kat atas...sombong,bongkak...

notakaki : memang kadang-kadang rasa nak kasi tapak kaki jer kat muka sombong kau tu!

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#Quotes again.

4:22:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

hopefully, I'm really that strong....dah nak masuk 4 tahun...kenapa aku masih tunggu kau...?

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#Quotes

4:57:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The Voice 3

11:28:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

huhuhu...hari ni tak berapa busy sangat...boleh la nak update belog ni kejap!...eh,sape yang follow The Voice...? alaaa...realiti tv yang macam Vokal bukan sekadar rupa kat TV3 tu...tapi The Voice ni ade kat channel AXN...sesape yang ade Astro mesti tau channel ni...

sebab sally minat kat Adam Levine...alaaa...vokalis kumpulan Maroon 5 tuh...hehehehe...sebab Adam Levine one of the coaches selain dari Blake, Christina Aguilera & Cee Lo....actually realiti tv ni ade persamaan dengan realiti tv Malaysia, Mentor...cuma dorang kat sana tak kira hensem ke,cantik ke tak, kurus ke bulat...as long as sore dia sedap macam gula-gula kapas tu...boleh la jadi penyanyi...tak macam Malaysia, racist kan..?

actually,sesapa yang follow mesti dah tau sekarang dah sampai tahap final 3 dah...tapi team Adam semua dah eliminate...team Christina pun sama...tinggal team cee lo 2 orang,blake sorang...

hehehe...sebenarnya kan...tujuan tulis entry ni ni ajak korang vote Terry McDermott je...hehehe...ok! jangan lupa tau...

love & hugs..


notakaki : eh,sally tetap minat Adam Levine tau...^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kasut !

2:36:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...
 

 
hari sabtu ni ingat nak g cari kasut la...sebab next week ade annual dinner kat office kan...

ade sape nak join @ teman tak..? hahaha...al maklum la sally ni tak ramai kawan...wee ~

ade idea tak nak cari kasut kat mana are KL ni..? selain dari TS, Sungei Wang...?

drop your comment .. thanks!! ^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hari-hari meeting, nak muntah aihh~

3:40:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

assalamualaikum...

pernah tak rasa ape yg sally rasa..? huihh...berderet hari nak meeting jadi bosan laa...rasa mcm nonsense je duduk...dengar...lastly takde ape jadi pun...eh..

sally kena jadi AJK utk Annual Dinner company...tu yg asyik meeting...pastu kerja atas meja ni tak bergerak sampai sudah...huhuhu....yang kena marahnya kita jugak aihh...

mmm...takpela...nak buat mcm mane...semuanya sebahagian dari kerja jugak kan...insyaAllah kalau kita buat yg terbaik dan dapat keredhaan Allah...mesti semuanya berjalan lancar...kan..? sape sokong..? weee~

GAMBATE!! GAMBATE!!
ok laa...nak g sambung buat kerja...nnt sally update lagi tau...psl g tgk movie semalam...okie..?

love & hugs!

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

setelah 3 bulan!

4:17:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...setelah 3 bulan...

akhirnya sally akan pergi tgk wayang! hehehe...lama nya x g tgk wayang..hehehehe...

terpulang la nak panggil kolot ke ape...janji sally dapat g tgk wayang hari ni !!


2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sedih.

5:03:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...hari ni nak luah perasaan...kadang-kadang...terfikir kenapa...kenapa dlm hidup ni...sally just ade kawan yang datang bila dia ade masalah...bila time ade masalah...merayu-rayu mintak maaf sebab ingat kite time susah jer...tapi after all things back to normal...message? call? ahh...nak tunggu miscall pon haram...jangan harap la...kalau kita tegur...setakat..."mmm..", "camni la..", "takde ape"...


ape ni...? ni ke yang orang kata kawan...actually, sally takde masalah dengan semua ni...just kadang curious...kenapa time kau ade masalah...kau tak cari kawan-kawan sehidup semati kau tu..? kenapa kau boleh ingat "kawan" yang kau tak pernah tegur ni...? tak pernah ingat..?

time ade masalah...merayu,menangis bagai...tapi bila kau dah senang...jeling pun rasa jelik kan..? aduh! jadi manusia biar ade harga diri...biar jangan sampai ape yang orang panggil sebagai "bangsa tak kenang budi"...bukan mintak kau bagi duit ke ape atas pertolongan tu...enough with just remembering what they had done to you...ohh! chop...lupa nak cakap! ape yang berat sangat mulut kau nak cakap "terima kasih"..? ade emas ke harta karun yang sampai berat sangat mulut tu...?

entah la...bagi sally...orang-orang macam ni...mcm sangat selfish...cari orang bila kau ade kepentingan...pastu...buang macam sampah..? tu belum lagi masuk kau terasa hati bagai...eh..eh...entah...tak paham weh...

yes! I admit...sally mmg ramai kawan yg macam ni...time sally susah, sally pun tak tau sape sebenarnya kawan yg kita nak mintak tolong...kadang sampai tahap...pendam & menangis depan Maha Pencipta...sebab sally rasa...hanya DIA yang paling dekat...dan paling memahami...dan yang akan selalu ada bila kita perlu...walaupun kadang kita just ingat dia time susah...

Nah! tu la balasan dia...kau ingat Allah time susah, Allah balas dengan "kawan-kawan" yang ada bila kau senang...kita mmg x boleh hidup tanpa kawan...tapi bg sally, enough with Allah dan family...I don't need anything else...sebab bg sally...sally mmg akan sentiasa ade utk orang, tapi takkan ade oarang yg akan bersedia kat sisi sally time sally memerlukan...

so, I guess that is my punishment...I'll accept that...and anggap semua ni hanya ujian Allah...Allah mmg sayangkan sally...sebab tu dia nak sally dekat dengan DIA...

*to all those,"kind of friend"...cari la aku bila kau memerlukan...namun aku takkan pernah mencari kau semua bila aku memerlukan seorang sahabat untuk berkongsi..aku rela menangis,meratap...dari meminta bantuan pada kau orang semua yang takkan pernah berhenti mencemuh,dan tak kenang jasa..Maaf dan Terima Kasih!

**maaf atas entry yang panjang dan nonsense!

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

8:51:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...



HAPPY! HAPPY!! ^_^

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Angkat telefon,letak telefon,angkat telefon .

5:01:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...

fuhh...hari ni tetiba terjadi jahat sikit...hahahha...tadi bank call nak buat pengesahan...kebetulan pulak dia call,kawan sally takde kat tempat dia...so,sally pun pintas call tu and jawab...hahahha...as soon as sally letak telefon office tu, henpon menyanyi-nyanyi pulak...tengok nombor mcm no bank...

guest what...??

memang bank yang call and orang yg sama yang nak bercakap dengan sally...hahaha...maaf la bukan nak menipu...tu sebab kebetulan jer sally jawab call tu...lagipun details yg sally cakap semuanya sumpah benar belaka...takde tipu punyaa...

ok...mintak-mintak lulus la esok...insyaAllah ^_^

*gambar takde kaitan dengan cerita ni...teehee ^_^

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

3:41:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

assalamualaikum disanaa...

hari ni sambil tgh blogwalking, ternampak dan terjengah dan tak tersengaja terjoin kak mia punya segmen...eh...byk pulak ter nyaa ek...hahahaa...


eh...haaa...kan dah tertepek banner tu...sila la join...tekan kat sini untuk join...tau...

task yg kak mia bg:
kak mia tanya berapa ramai follower?
419 orang yg superb!
kak mia terkenal dgn tagline nya yg macam ni...

psl tu each time org masuk blog dia mesti senyum jer...rasa senang hati...lagipun kak mia treat semua follower dia mcm kenalan rapat dia...kan kak mia kan...? kan?

ohhh...lagi satu...kak mia tanya ape yg sally suka dlm blog dia...actually,sally masuk blog kak mia...sebab kak mia one of PJJ student...so, dr situ sally gain inspiration utk sambung blaja jugak...and I'm doing it right now...sally pon dah jadi PJJ students and harap sangat dapat dean list mcm kak mia...kak mia kire sumber inspirasi la...at first rasa down jer nak sambung PJJ , tp bila baca pengalaman kak mia...terus mcm bersemangat gila nak sambung degree...and InsyaAllah nak sambung master dgn PhD!!

ok laa...kak mia kalau ade yg x cukup...kak mia bg tau ek...hehehe...

harap-harap ramai yg join...love & hugs!

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

10 Muharram

11:51:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

hai!! lamanya tak update blog...tp jgn risau...entry korang semua sally baca...either komen or tak komen ajer...hehehe...jgn marah yupp...

eh, rasa baru jer kita sambut Maal Hijrah hari tu kan...tiba-tiba hari ni dah 10 Muharram...Hari Asyura...sape puasa semalam dengan hari ni...? sally x dapat nak puasa laa...badan tak sihat sgt...lately asyik selsema,kadang membawa sampai kena asma...tapi takpe! sally bersyukur sangat dapat hidup sampai hari ni...

eh, untuk malam ni ade orang buat tempahan nasi lemak mabelous ibu sally...hehehe...buat hantar ke surau katanya...sally pulak ambik tempahan buat agar-agar...syukur laa...walaupun tak dapat berpuasa...masak untuk orang yg berpuasa pun dah cukup baik kan...? tapi kalau puasa lagi berganda-ganda baiknya!!!!

this week takde la busy sangat...tp x berkesempatan nak update entry...al-maklum la dah jadi PJJ student ni...asyik bukak I-CLASS and buat assignment bila ada masa lapang...dulu masa banyak...tu yg update entry setiap 5 minit tu...errrkkk...hahahhaha...


ok,sape yang rindu kat sally tu...harapnya tak rindu sally dah...ok...

love and hugs! wassalam...

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

3:19:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

assalamualaikum...wassalam...

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Teringin ~

10:57:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


lama dah tak buat kek,
teringin nak buat kek,
teringin nak makan kek,
teringan nak makan RED VELVET !!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kena remove lagi?

9:33:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...hari ni jumaat...bukak blog kejap...eh,kena remove lagi..? hohoho...kesian blog sally...takde orang nak baca diaa...asyik kena remove jer ye..

haa...yang mana yg tgh baca ni...jgn la remove pulak ek...hehehe...

love & hugs.

Salam Jumaat.

#Quotes

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KPM Beranang. (part 2)

1:48:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

**continued....

helo...hari ni sally nak sambung yang part one aritu...yg mane yang belom baca...boleh tgk kat KPM Beranang. (part 1).takut nanti tak paham pulak kan...hehehehe ...actually sally nak cerita pasal Kongsi 59..eh..ni bukan cerita pasal kongsi gelap mane-mane ek...ni geng sally time kat kolej...tp kalau cerita pasal dorang...confirm ade lapanblas part..hahhaha...so,dorang nnt time takde keja...baru boleh...

 

ni Qim...Mustaqim @ Che Qim...orang kelantan jugak...hahaha...*racist gila asyik kawan dgn org kelantan...hahahaha...ni best friend sally yang paling menyakitkan hati...kira segala perbuatan dia ni agak sengal...kadang malas nak layan dia...dia ni agak femes...mcm femes ames tu...Presiden MPP (Majlis Perwakilan Pelajar)...entah ape-ape lagi dia join...sampai satu kolej kenal dia la kan..hahahha...lagipun kitorang punya kelas ni nakal extra sikit,wanted! but still lecturer paling sayang kami...sebab byk benda yang kami boleh bawak pengaruh..hahahha...jahat kan? Qim sama mcm apek...dia satu kelas dgn sally since sem1-sem 5+1 and sekarang kami sambung degree kat UiTM Shah Alam...still satu kelas...alhamdulillah ^_^...banyak budak gegurl minat dia...especially junior la kan...sally? hahahha...dah tau sangat perangai dia...nak jatuh hati pon rasa menyampah! hahahaha...*sorry Qim! I lebiu laa...hhahaha


sorry la...banyak sangat gambar konvo...sally punya stok gambar dah hilang...lepas rumah kena pecah masuk and laptop dah hilang...kind of sad...tp anggap je la bukan rezeki sally kan...ohh...budak yang kurang tinggi tu...one of kawan baik sally merangkap kawan blk rumah sekali...Hasif nama dia...tp kami panggil dia asep jer..hehehe...teringat ade sekali,dia kantoi dgn lecturer sebab kaler rambut...hahaha...dgn konfiden dia cakap..."Puan,ni original ni..."..hahahha...ohh...lg satu sebab sally rapat dgn dia...sebab dia duduk area Wangsa Maju...so,satu kelas kan...jadi sally selalu blk rumah dengan dia...sekali dgn Hazeeq...see? kan sally cakap sally tak banyak kawan perempuan...huhuhu...but still I'm 100% gegurl ye..hahhaha...

safuan.kimi.sally.hazeeq.hasif.pit

kimi.safuan.min.qim.sally.hazeeq

 *to be continued...part 3

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KPM Beranang. (part 1)

3:12:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...actually, dah pukul 1.42am ni...tak boleh tido...tadi saje BW blog budak-budak kolej dulu...dah nak masuk 2 tahun sally grad dari kolej ni...tp biasa laa tempat jatuh lg dikenang, ini kan pulak...tempat kita menimba ilmu selama sepatutnya 3 tahun...hahhaa...paham-paham jela...

actually,best friend sally tak ramai...al-maklum la kan...budak kurang baik...hehehe...ohh...lagipun,sally banyak kwn lelaki berbanding perempuan...entah...sejak sekolah lagi mcm tu...err...maybe I'm not that gegurl-gegurl kan...yg pakai heals,mekap 3 inci...oppss...


ohh...yg ni apek...ehh...Robbani Razali...dia ni mmg mcm UHU stick...melekat aje...since sem 1 sampai sem 5+1...hehehe...dia ni pun tak ramai org nak kawan dgn dia...he's kind of sombong,ego,bongkak...susah nak describe..camne sally boleh tahan dgn dia..? entaahh...sally pun tak tau...mungkin sebab longkang-longkang mulut dia...tp kalau sally jer...dia mesti mengalah...tak larat nak lawan...hihihi...apek,rindu kau laa...janji aku nak pakai BB...nnt lambat sikit aku tunaikan yee...ohh, I miss you bro..lama gila tak hang out dgn kau!


ni time kami konvo,2011..the girl in red, she is my another half..min also one of the besties :)


ohh...the girl in white tudung,Hidayah...and beside her, she is my another half, Najmul Asyifa'..nak kenal yg mana dulu..? hehehe...let's talk about Hidayah first...or I just call her Dayah..sebenarnya,sally pun tak tau camne boleh rapat...but kitorang start rapat since sem 2...sejak-sejak dia ade poblem dengan...err...biarlah masa berlalu...dia pindah secara haram dalam bilik sally...since that,mkn,minum,sakit pening dia...jd masalah sally and vice versa...lagipun dia org kelantan..hehehe...satu kampung...ibu pun dah kenal dia...dah mcm anak angkat dia pulak...kami kongsi byk benda...and sebab kami ahli Peers...so,sally,syifa' and dayah...dah rapat since sem 1 lagi...


syifa' ni sally kenal time sem 1...tak rapat pun...msg kadang-kadang je sebab dia duduk blok lain kat asrama...tapi...kenapa rapat...sebab kami byk share masalah...share happiness...and persamaan kami...kami dua-dua hilang ayah kami...dia,masa sekolah rendah...sally...masa penghabisan cuti sem1...bayangkan mcm mana life sally waktu arwah papa meninggal...sedih...sedih sgt...time ni la dia byk bantu,bg nasihat, bg semangat mcm mana nak hidup dengan title anak yatim...sally tak tau...gaduh,sakit hati...makan hati tu dah biasa sgt...tp sebab makin lama,makin sally phm mulut ckp lepas dia tu...sally dah ok...da faham kenapa dia mcm tu...and actually,semua benda yg dia ckp...berasas...even kadang ramai yg x paham...ohh...semua BESTIES sally...kami kenal each other...termasuk Apek,Min...bukan sally dgn Syifa' je pegang title anak yatim...termasuk la Dayah...masa dia masuk kpm,dia baru kehilangan arwah mak dia...n ayah dia dah lama meninggal...mungkin sebab tu sally rasa bertanggungjawab menjaga dia, dan sebaliknya..


we always together...even though sorang dekat KL,Syifa' kat Penang...n Dayah,terbaling ke Sandakan...tapi...we love each other,and remember each other..

**end of part 1...to be continued....

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jumaat yg SUPER HECTIC!

9:31:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...salam jumaat semua...sihat tak..? harap-harap sally sihat-sihat la semuanya yaa...ohh...hari ni baru berkesempatan nak update blog...lama sangat kan sally dah abaikan dia..kesian diaa...

eh, hari ni follower dah berkurang sorang...hihihi...dah kena remove dah sally...dia marah kot sbb sally x update blog...ala-ala mcm tak worth it la follow kan..?

eh...sebenarnya nak cakap...sally mmg super busy,superb hectic minggu ni dan minggu-minggu akan datang...yeahh...al-maklum la kan dah nak akhir tahun...akaun pun nak kena audit dah...
 
yes...duduk dekat dengan bos ni...all 4 of them...mmg sangat memenatkan...kejap sally...sally...sally...bg keja ahri ni,esok dah nak siap...kalau sikit takpe...ni...=.=" (tak nak mengeluh)
 
ok...sory tak dapat update panjang-panjang...
 
sebab..........
 
 


2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Lepaskan.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku kuatiri
Sejak terjadi cerita itu. cerita itu
Makan minum ku dh tak terjaga
Asyik memikirkan tentang kamu

Mungkinkah benar mengapa ku tidak menyedari
Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari
Yang kita pasti ada masalah

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah, dengannya
Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku kuatiri
Sejak terjadi cerita itu. cerita itu
Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama

Dalam hidupku oh setiap hari
Yang kita pasti ada masalah
Lepasknlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah, dengannya.

Wanna-Lepaskan



6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Khamis ... hehehehe ...

8:59:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

assalamualaikum...

hari ni khamis...kalau ikut kalender sally...hari ni 9 Zulhijjah...
sape puasa sunat hari ni..? bestkan sape yang pose...dapat 2 pahala...puasa sunat & puasa sunat khamis...
sally..? err...no komen...wee~

eh...sebenarnya...sally takde benda nak update...mcm life minggu ni bosan sangat...hhuhuhu...so,sally nak update pon macam takde motif...

btw, semalam bukak i-class...sambil-sambil check kelas...tibe2 nampak lecturer post,

 "selamat hari raya aidiladha...drive carefully...btw, I dah upload soalan assignment 1...hantar lepas raya"

erk! tak macam kejam ker..? alahai...menyesal bukak sebelum raya...nak buat-buat tak tahu pun susah..hihihi...ohh..lupa nak cakap...minimum is 10 pages! a'ah...mmg 10 pages minimum assignment tu...sally ni nak dapat 1 pages pun berpeluh dahi !

hahahha...tapi orang kata...adat la belajar kan...kena adapt or accept all the things in life..suka tak suka...kena jugak buat kan...demi segulung ijazah...walaweyy~

tahun ni sally x balik kampung...sebab mcm terhad sangat masa nak g balik kan...so,stay rumah...tgk astro..hehehe..yela...nak merewang pun gaji tak masuk lagi..oppss..hehehehe

dah la...macam makin lama makin merapu..so,

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA... ^_^


7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sabtu & Ahad.

12:03:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...

hari ni sabtu...keja,esok ahad...haihh...
penat la...
esok ade kelas pulak...
kena ke UiTM Shah Alam untuk itu...

masih bizi..tak sempat nak update blog or BW korang...

insyaAllah, minggu depan free sikit sally g jenguk korang..


4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

3:36:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

assalamualaikum..



Sorry! ^_^

Have a nice day people! :)

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera

10:43:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

assalamualaikum...

eh, sally update waktu malam...? hihihi...malam ni tido umah mama...I have access to internet for the whole night..hahahha...

ok...straight to the point...sebab kan malam ni banyak masa utk BW...so, sally decide utk join GA dr Jaja Sutera... ^_^

sape nak join...klik ---> GA : Love Collection by Jaja Sutera


cepat-cepat join...

p/s : hopefully I'm lucky enough to have that bracelet...^_^

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Perbezaan cinta, sayang, minat dan suke.

4:34:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...

sally teringat tentang satu persoalan yg pernah sally rasa dulu...emmm...so,sally kongsi ok..? harap-harap korang tau ape yang korang rasa sekarang...okey..?

Cinta - Kita memang mengharapkan dia menjadi milik kita. Segala apa yang kita buat, kalau buleh nak dia tahu.. dan kita sebuleh mungkin tak nak sakitkan hati dia. kita akan sentiasa berfikir tentang dirinya. 
(dalam erti lain : cinta di tujukan kepada seseorang yg kita selalu ingat dan mimpi.. Tanpanya kita akan rasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je)

Sayang - Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka kita. selalunya kita akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGA kepada masalah kita. 
(dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dgn masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia kerana kita bukannya cinta kepadanya)

Suka - Kita sukakan dia kerana dia kelakar. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, kita rasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi, kita taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu…
(dalam erti lain : suka di tujukan kepada seseorang yang boleh menjadi pelawak kepada kita. Kita akan suruh dia diam sekiranya perut kita dah nak pecah sbb ketawa banyak sangat…)

Minat - sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya.
(dalam erti lain : minat ditujukan kepada seseorang yang ada sifat, peribadi atau barang yang kita mahukan)

Tetapi kita kena ingat bahawa tanpa minat , suka dan sayang kita tidak akan CINTA pada seseorang itu.....tapi sally xdpat nk pastikan ape yg sally rase skrg...korg rase??

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Pemenang Pilihan Ke-2 ( Holiday GA by Sally Samsaiman)

12:48:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

ehemm...ehemmm...

assalamualaikum...

hehehehe...harap sally pilihan yang kedua ni mintak-mintak la dia dtg claim hadiahnyaa...macam yang sally cerita kat sini...sally bagi masa hingga 15 Oktober utk Aiman Aziz claim hadiah...tapi beliau tak berbuat demikian...so....now souvenir tu masih tidak berpunyaa! yeay...masih ade harapan utk 3 org short listed sally...iaitu...
  1. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  3. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
mereka-mereka ni sekali lagi dah di review oleh sally... dann... pemenang pilihan kedua sally ialah...

*drum roll..


so,kepada cik Farisha...I'm begging you...pehliss la tuntut hadiah ni...hehehhe...kang sally x boleh tido malam pulak menunggu...if possible before 19th October 2012...

so,kepada pemenang...sila email details, (nama,alamat,henpon no & saiz baju) kepada sallysamsaiman@yahoo.com 
 
 
tak nak ke t-shirt ni..? tak best ek...?
 
p/s : kalau ditakdirkan dia tak tuntut hadiahh ni...sally akan pilih antara yg berdua tadi pulak sebagai ganti...tu pon kalau dia x tuntut la yer...ok?

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

PEMENANG : Holiday GA by Sally Samsaiman

9:25:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

assalamualaikum...

alahaii...maaf sesangat...semalam sally busy sangat kat office sampai lupa sangat nak update pemenang nyaa...sory tauuu! ohhh...btw thanks ye cik bintang sebab tolong update semalam...huhuhu...

alaaa...sekarang ni pun busy sangat...nak kena siapkan assignment...kerja kat office lagi...hadoii...buat ade perasaan menyesal dalam tidak sebab g bercuti sampai seminggu....pastu lecturer bagi assignment tak tauuu...

eehhh...korang bukan nak tau sally g mana pun kaannn...korang nak tau sape menang je kann...? so, lepas dah review satu persatu...errr...actually jawapan semua sama...so, it's difficult to me...aicehhh...hahahhaa...

so, yang sally rasa ade beza sikit ialah.....
tapi kaannn...sally x dapat bagi kat semua yang sally short list kan nii....sebab...sebab...alahaaiiii...byk sgt sebab nya laaaaaa.....so soooorrryyyy taauuuu...

akhirnya sally hanya dapat pilih seorang aje yang bertuah iaitu...


so, kepada lagi 3 orang yang sally short list kan tu...harap maap yer...next time sally buat GA lagi...jgn serik pulak nak joinn tauu...ohh...souvenir yang sally nak bagi tu ialah t-shirt...macam ni...

so,kepada pemenang...sila email details, (nama,alamat,henpon no & saiz baju) kepada sallysamsaiman@yahoo.com before Isnin (15Okt2012)...

p/s : kalau ditakdirkan dia tak tuntut hadiahh ni...sally akan pilih antara yg bertiga tadi sebagai ganti...tu pon kalau dia x pilihhh la yer...ok?

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

ANNOUNCEMENT !!

8:23:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum..

saya mewakili cik sally ingin memohon seribu kemaafan kepada semua peserta-peserta yang join Holiday GA by Sally Samsaiman .. oleh kerana cik sally tersangat-sangat la busy sejak balik bercuti neh, beliau tak sempat nak update blog. and nak umum sapa pemenangnya. by then, insyaALLAH esok cik sally akan umumkan sapa pemenang tuk Holiday GA by Sally Samsaiman okay? :) stay tune okay!

dibebel oleh,
cik bintang a.k.a Syifa' Azhar :D

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Backstabber!

4:52:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

ha'ah ! 

kau la...x payah nak tuding jari kat org lain..

aku pantang betul org jenis tikam belakang ni..

seriously, please watch out YOU! backstabber!


3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

PESERTA : Holiday GiveAway by Sally Samsaiman

3:49:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

assalamualaikum...

helooo...sory la lambat bebenor update nye kan...berterabur koje yang tinggal seminggu atas meja ni...adeh! lain kali x boleh nak cuti lama-lama...nnt bertimbun-timbun koje atas meja..!!

ni sally listkan...17 org yang sudi join GA sally...
  1. http://cintasuriya.blogspot.com/2012/09/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  3. http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  4. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  5. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  6. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  7. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  8. http://mizayusof-contest.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  9. http://www.aimanaziz.my/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  10. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  11. http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  12. http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  13. http://jassnani.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  14. http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  15. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  16. http://shapurplegirl.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  17. http://lovelygiveaway.blogspot.com/2012/10/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
so,kepada 17 orang yang tersenarai...harap dapat menjenguk post sally pada 12 Oktober nanti ye...
nantikan siapa yang bertuah yer..!



5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Masih dalam MOOD bercuti .

3:23:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...

hari ni isnin...bosan...masih dalam mood bercuti...

masih terasa macam dekat Bandung..

nanti baru update pasal vacation...

meja penuh dengan SEMINGGU PUNYA KERJA!


4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman

12:00:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

INI STICKY POST YE..SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY YG BARU !

Assalamualaikum...

ohh...heloo disana...lepas segmen...lepas GA..ni sally buat pulak GA lg...byk sgt sekarang GA...tu yg susah sikit nak buat GA...kang banyak yg sama org x nak join pulak kan...ehee...tapi GA sally ade yang nak join tak ? kalau ade yang nak join...join laa...ok?

GA ni sally buat sempena pemergian sally bercuti ke Bandung...kalau nak belikan souvenir untuk 394 followers sally...mmg sengkek la untuk 5 bulan kan..hihihi...so sally amik la inisiatif utk bagi kepada yang rajin dtg tgk-tgk kan blog sally... hadiah dia suprise sikit...sebab x tau lagi ape yang sally nak beli...sebab baru nak g melancong kan...*yg join je la kira tolong jaga!

Bismillahirahmanirrahim...dgn nama Allah yg maha pemurah lg maha mengasihani...sally rasmikan GA ni..
*feeling jadi PM kejap...hihi...

syarat-syarat penyertaan..

  1. mesti follower blog sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. klik aje sini ... sila la tunggu sampai hbs loading .. lg byk korang tekan...kan lg byk hadiah dapat sally beli...ye dok..?
  3. tulis satu entry dengan tajuk "Holiday GiveAway by Sally Samsaiman"
  4. tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  5. dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "KENAPA SALLY KENA BAGI SOUVENIR DARI BANDUNG DEKAT SAYA?"
  6. dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni .. mcm biasa la .. tak nak link blog ek .. jenuh nak cari kalau dah seminggu punya kan..?
  7. senang kan?? senang kan? ape lagi...join la ramai-ramai...
sally akan pilih pemenang dia yer...kriteria based kepada jawapan yg dapat menarik perhatian sally...so, pandai-pandaila nak bodek sally...insyaAllah...sally akan cari hadiah yg berpatutan dengan korang punya effort yang susah payah jaga kan blog sally..pemenang tu mungkin 1,mungkin 2, mungkin 10...sape tau...doa-doakan la sally...

GiveAway akan berlangsung bermula 30 Sept (8am) - 6 Oktober (8pm)
Jawapan akan direview pada hari Ahad-Selasa (7-9 Oktober)
pemenang diberitahu pada Jumaat (12 Oktober)

deal haa ? selamat mencuba !

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'll be AWAY ~

9:06:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

assalamualaikum...alhamdulillah...akhirnya...masa yang ditunggu...sally akan berangkat ke Bandung pagi esok...flight pada pukul 6.20am nanti...doakan sally selamat pergi dan selamat pulang...kali ni pergi dgn mama and akak jer...so,survive la kami bertiga kat situ...

memandangkan sally takde untuk tempoh masa seminggu...sally ade buat satu GA yg akan di auto publish tepat pukul 12am malam ni...jangan lupa join tau!

till then, will be missing you guys...love and hugs! :)

nah!! coklat untuk semua...jgn nakal-nakal tau! ^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I LOVE when the calender state that today is 28th.

12:18:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum...salam jumaat...

SENYUM...kan elok sedekah hari Jumaat ni...hehehehe
kenapa dengan 28th..? malu la nak jawab...ehee...sebab setiap bulan pada tarikh 28th...kan...mmm...sebab...kan...errr...GAJI MASUK!


hoyeahh...alhamdulillah...bulan ni dapat bonus...nampak cantik la sikit payslip bulan ni...syukur...syukur...terasa kekuasaan Allah...sentiasa memberi rezeki...kadang tanpa kita duga kan...Allah sayang kita sebenarnya...^_^



lagi sekali sally panjatkan kesyukuran kepada Allah SWT...sebab akhirnyaa...akhirnya...setelah genap setahun bekerja dekat sini...Allah tu Maha Kaya, telah membuka pintu hati bos kesayangan sally untuk naikkan gaji...syukur...alhamdulillah...tapi tu cerita bulan depan pulak...ehee...

sebabkan hari ni jumaat...lunch time pun lama sikit dari biasa...so, jap lagi nak keluar g bank...al-maklum la kan...dah gaji...eheee...

suka bebenor ye sally bile dapat gaji...hehehhe...boleh shopping lebih sikit dekat bandung...

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!