yehaaa...KL Tower !

3:41:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

helo.helo.helo.
entry dah lapuk dah pun...just nak share moment g makan dekat retoran dok main putar2 kat menara KL tuh :)
last 22nd December la kitorang g makan...bos yg hensem dan baik hati ni yg belanja...
incik Jamsari :)

HAHAHAHHA...dah jgn nak dok ngadap sgt bos tuh...meh dengar org nak sambung cite neh...haa...best kan...kitorang keluar office awal nak g mkn...pukul 11.30 dah keluar...hehehe...sampai blk office pukul 3 pm...lama x?? mmg heaven la kan x payah nak rajin2 kerja...huhuhu...
bak kata bos,"sekali setahun jer..."
korang pikir x ape yg aku pikir?? hahhaha...YESS ! tahun depan akan ade lg mkn2 besar camni !!! yeayhhh...
mmg makan...makan...dan makan...dan membesar la sally dengan gembiranya...
haaa...lupe nak tunjuk muka bos yg comel lg sorang...
Incik Fauzi *comel kan ?

korang ade bos sempoi camni ?? xde kan... :)
hahahah...best dapat bos yg sempoi mcm dorang...**kena puji lebih...nak mkn sedap lagi..hahahha
sudah la dgn bebel yg byk ni...tgk gmbr jer ok ?


 OK...dah la tuh...internet poblem ni...lembap kalahkan sipot sipot ... :)

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hati.

11:48:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

entah kenapa malam ni aku rindu sgt dekat dia..
rindu yg teramat sgt...
entah kenapa perasaan ni makin kuat aje...since dia takde selama 10 hari...
aku dok tgk kalender...kira setiap waktu,detik supaya dapat jumpe diaa...
then,bila dia balik...perasaan ni jadi betul betul haapppyy...asyik senyum...gembira...
tapi...kenapa harus ade perasaan ni...kenapa mesti hadir...sedangkan...
dia ternyata milik orang lain..
puas dah aku bg tau hati...sekolahkan diaa...tp entah kenapa...
hati ni suka jatuh dekat tempat yang dilarang...
haihh la hati...please stop all the stupid feeling towards HIM !

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!