Wednesday, April 20, 2011

alahai ETR...=.="

hassschimmm! huish...berdebu haa blog aku...okie...nk mule cte la eh....start with...erm...ETR,entrepenuership...benda ni buat aku ngn group aku boleh jd gile tau tak...mau x nya...mcm betol2 nk buat bisness jer...tp papepon...aku suke gle ngn subjek ni...sbb lecturernya hensem...baik...dan lawak..*ok tu statment nk A utk final exam...*
hahahah...siusly,smlm mmg mcm nk jatuh jantung aku...sebab kami ada final presentation ETR...huish!! berpeloh2 aku di buatnya...but best part is...team aku paling havoc n alhamdulillah...diorang bg support kat GM dorg yg sakai ni...Robbani Razali,Maryani Rahim n Nurul Zuraihah...korg mmg team aku yg paling hebat skali...
ok...kat sini aku letak sikit pic,by the way...siusly aku lega sgt bile dah settle sume ni..tinggal BP  hard cover jer...n now, I'm focusing to the FINAL EXAM!!!! =)
apek.zue.yani


members of candela de'shop

sally.zue.yani

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!