sayang pada kamu separuh hati!!

2:18:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

ok...lets make it short...
pas aku bce blk post aku yg bertajuk,
..::perbezaan cinta, sayang, minat dan suke::..


cinta??
aku dpt rase yg aku masih terlalu jauh nk mencintai ssorg...
cinta perlu byk pengorbanan...
n so far aku juz bleh berkorban utk family aku...
utk sorg yg bername lelaki...
masih terlalu jauh utk tuh...


yes!
sayang...??
itu mmg aku x nafikan...
sgt2 la aku setuju...
 MSH...ok! sumpah aku mmg sayang kat kau...
n aku heppy sgt sbb aku da bg tau kat kau...
n kau terima ape yg aku ckp...
*ok..kami x kapel...jgn pk lelebih!*
tengs sbb kau x jadi mcm lelaki yg lain...
n ingat janji kite...kite akan kawan sampai mati...
n aku x malu ckp yg aku syg kat kau sbb kau mmg kwn baik aku!
n aku sentiase harap kau akn jd cmtuh...
n jgn takot,aku xkn buat bnda pelik2 kat kau...
hahaha...=)


minat??
for now,xda lagi...
tp aku giler kat taufik batisah...
alaa...1st singapore idol tuh...
xtau jugak??
hah...sila la amek link neh...
tgk ensem x si taufik pengarang jantung hati aku neh...


suke...??
hahaha...
aku sgt suke semua org ...
means org yg suke aku gak la...
sape yg anggap aku musuh...
so,i hate u to0 bitch!!


ok...enough 4 today...
gtg...





You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!