Saturday, December 4, 2010

sayang pada kamu separuh hati!!

ok...lets make it short...
pas aku bce blk post aku yg bertajuk,
..::perbezaan cinta, sayang, minat dan suke::..


cinta??
aku dpt rase yg aku masih terlalu jauh nk mencintai ssorg...
cinta perlu byk pengorbanan...
n so far aku juz bleh berkorban utk family aku...
utk sorg yg bername lelaki...
masih terlalu jauh utk tuh...


yes!
sayang...??
itu mmg aku x nafikan...
sgt2 la aku setuju...
 MSH...ok! sumpah aku mmg sayang kat kau...
n aku heppy sgt sbb aku da bg tau kat kau...
n kau terima ape yg aku ckp...
*ok..kami x kapel...jgn pk lelebih!*
tengs sbb kau x jadi mcm lelaki yg lain...
n ingat janji kite...kite akan kawan sampai mati...
n aku x malu ckp yg aku syg kat kau sbb kau mmg kwn baik aku!
n aku sentiase harap kau akn jd cmtuh...
n jgn takot,aku xkn buat bnda pelik2 kat kau...
hahaha...=)


minat??
for now,xda lagi...
tp aku giler kat taufik batisah...
alaa...1st singapore idol tuh...
xtau jugak??
hah...sila la amek link neh...
tgk ensem x si taufik pengarang jantung hati aku neh...


suke...??
hahaha...
aku sgt suke semua org ...
means org yg suke aku gak la...
sape yg anggap aku musuh...
so,i hate u to0 bitch!!


ok...enough 4 today...
gtg...





No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!