..::entry for panjang n mie::..

10:20:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

dear blogger...
dah 2 hari aku gado ngn kwn2 aku...
mmg sampai dorg jd halimunan aku buat....
mmg aku langsung x layan dorg...
1 entry kat facebook....
yg berbunyi....


"Sally Samsaiman kenape perlu marah??? aku pon pening..npe ko kne cmni...?? sally wake up! dorg xkn mintak maaf....so,yg ko nk gile...pastu nanges sorg2 pesal?? ko yg buat hati ko x tenteram..juz let it go...dorg nk mintak maaf ke x...tu dorg tanggung la sendiri..!"


ok tu la entry aku yg berjaya mmbuatkan dorg sawan babi menelefon aku...mintak maaf...menyanyi bagai nk rak....
hahahha...sbnrnya mmg la aku da bantai gelak tyme dorg call...n at da same tyme aku menanges...!
knape aku nanges...? aku sendiri pon xtau...mgkn aku syg dorg but dorg sakit kn aty aku....
da la kwn baik buang aku...pastuh...dorg pon buat cmtu....mau aku x join dorg sawan babi gak??
nanges...lame da aku x buat....smpi aku x ingat cmne sakit nya kalo nanges...

ok,after dorg da mintak maaf...agak kurang sikit sakit aty ni...
n aku pon dah maafkn dorg...lgpon...buat pe aku nk marah2...wat sakit aty dan kepale jer....
*baru korg tau cmne kalo aku marah...len kali buat lg!*

ok..ni status aku kat facebook...yg second...

Sally Samsaiman ok...dorg da mintak maaf..sedangkan nabi pun ampunkan umatnya...xkn aku manusia biase ni nk kerek sgt....so,aku dah maafkn dorg...hope dorg phm yg aku bukn niat nk maki2 or nk gadoh ngn dorg tnpa sbb...aku mmg sgt2 kecik aty mlm tuh....n ble dorg still lg ingat aku men2...aku jd lg nk marah...so,aku juz nk ckp...aku dah maafkn korg...but...dunno la aku still leh jd cm dulu or not...biar masa yg tntukan...


so, my dearest 
syarafuddin hilmi (panjang) n zulhilmi (mie@zozoy)....
aku mintak maaf sbb susahkan korg...
aku mintak maaf sbb buat korg derita jiwa batin kejap...
aku mintak maaf sbb berperangai mcm budak2...
aku mintak maaf sbb memalukan korg n buat korg kne marah...
aku mmg mintak maaf sgt2...

i'm sorry for everything my dear...(T-T)

ok...juz nk ckp aku syg kat korg! len kali jgn wat benda pelik2...
kalo x...no next tyme...or next sorry kat korg...lg....
n aku hrp korg x serik kwn ngn aku...
sbb aku akn tetap kwn ngn korg even kalo korg xnk kwn ngn aku...





You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!